lauantai 12. huhtikuuta 2014

Denton county festival day !


 Tänään aamulla me lähdettiin perinteisille festareille. Ensimmäisenä suunnattiin enemmänkin historiasta kertovalle alueelle, jossa vaan kierrettiin äkkiä. Käytiin ton osaston jälkeen syömässä yhdessä BQ ravintolassa, josta tuo mun ruokakuva onkin otettu. En ole tossa ravintolassa ennen käynytkään vaikka paljon vietänkin aikaa downtownissa. Kyseinen paikka kyllä onkin vähän hankalan paikan takana, joten en oikeastaan edes ihmettele. Kuitenkin syötyämme suuntasimmen toiselle festarialueelle ihan parin minuutin päähän. Tosin hyvinkin jenkkiläiseen tyyliin, mentiin autolla sinne. Se oli tosi pieni alue, mutta siellä oli myös sisäalue. Tällä alueella oli enemmänkin aiheena luonto. Siellä olikin ilmaisjakeluna vesipulloja, joka näkyykin toiseksi viimeisessä kuvassa. Otin noita vaikka kuinka monta tänne meille kotiin. Kyisenen pullovesi maistui ihan suomalaiselle vedelle Siellä me istuskeltiin maassa katsomassa, kun hostsiskot ja hostserkut paineli menemään pomppulinnassa! ps. yritin kuvata tänään aamulla ennen lähtöä ostosvideon, mutta jälleen se jää julkaisematta mun hampaiden takia.. Kyllä mä vielä jossain vaiheessa saan teille sen ulos :)

ONKO TEILLÄ JOTAIN POSTAUSTOIVEITA?

4 kommenttia:

  1. Toi eka kuva oli kyllä ihan kuin jostakin usalaisesta sarjasta. Sä kyllä tunnut elävän siellä ihan periamerikkalaista perhe-elämää. Näytit muuten tosi hyvältä tossa vikakuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä elänkin tyypillistä amerikkalaista perhe-elämää. Me ei kierrellä ja matkustella, nää opettaa mua miten elää amerikkalaisessa kulttuurissa normaalina arkena :)

      Poista
  2. minkä matka järjestön kautta menit muuten vaihto-oppilaaksi tonne? :) ja paljonko suunilleen vaihto-oppilaaksi meneminen maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa se on INTO ja jenkeis ISE. Hinta riippuu mihin maahan menet, mutta tänne se oli muistaakseni ~8000€ :)

      Poista