sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hyvää Pääsiäistä!


Hyvää pääsiäistä nyt kaikille! Miten teillä on mennyt pääsiäisloma? Me jouduttiin olemaan koulussa vielä perjantaina lumipäivien takia. Todella turha päivä se kyllä. Eihän me ees tehty mitään.
Puolet senioreista lintasasikin koko päivän, joten puolet tunneista olin melkein yksi tunnilla. Kävin myös kuuntelemassa auditoriassa ensi vuoden opinnoista (jotka ei nyt mulle mitenkään kuulu). Sinne jouduin menemään kahteen kertaan ja toisella kerralla se alko käymään jo todella tylsäksi. Melkein jopa nukhataa sinne takariviin..

Launtaina mentiin aamulla Miguelitoon syömään, joka on siis meksikolainen ravintola. Ravintola sijaitsee ihan meidän talon lähellämme, ihan tien toisella puolella. Suunnattiin sinne siis jo 11 aikaa aamulla, jotta kerittäisiin munajahtiin!  Eka munajahti valitettavasti missattin, mutta sen aikaa kierreltiin katsomassa muita alueita. Oltiin siis kirkkomme luona, joka on niinsanottu cowboy- kirkko. Kirkolla oli paljon eläimiä tuotuina. Oli poniratsastusta, sai katsella värjättyjä kanoja, vuohia ja vielä lisäksi juna-ajelua. Tosin junaveturi oli korvattu ruohonleikkurilla, mutta ilmeisesti meni ihan täydestä, että se olisi ollut juna! Eläinten lisäksi oli vielä pomppulinnaa ja munan kuljettamista ja tietysti munajahti. Munajahti oli toteutettu juuri käännetyllä pellolla, jossa sai kyllä jalat töitä! Kirkolta lähdettyä siinä kahden aikaa sunnattiin mun hostäidin äidin luokse syömään illallista ja juoruamaan perus "sukulais"juttuja. Siellä vierähtikin sitten tovi ja palauduimme kotiin vasta kahdeksan jälkeen. Itse suuntasinkin suihkun jälkeen melkeinpä heti nukkumaan. Raskas, mutta hauska päivä oli takana. Raskaan päivän johdosta tämä päivä onkin mennyt aika laiskasta ja pysyykin laiskana ennenkuin suku kertyy taas tänne meidän luoksemme pääsiäisillalliselle!






Yllä näkyykin koko päivän kuvasaldo, kun kamera ei jälleen halunnut ottaa niitä kuvia. Taitaa mulla olla kameran vaihdos edessä Suomeen palattua. Tai siis se tulee varmaan hommattua sitten vasta, kun mun kone saadaan kuntoon. Vaikka olenkin vähän salaa katsellut keltaisen pörssin sivuilta käytettyjä kameroita. Kiinnostukseni onkin herännyt kahta kameraa kohti. Molemmat olivat vielä alle 300€. Peukut pystyyn, että tulisia posiitiiviä vastauksia työpaikoilta, että sellaisen saisin sponssattua. Vähintäänkin uusi objektiivi hankinta on edessä lyhyen ollessa poissa käytöstä..

Nyt painunkin takaisin ulos auringon alle ottamaan pienet tirsat ennenkuin pitää alkaa sutimaan meikkiä naamalle taas. Ensi kertaan! ☻

9 kommenttia:

  1. Mun pääsiäinen mennyt heppailessa :) Ootko vielä kisaamassa siellä ennen suomeen tuloa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole hevosta nyt niin tuskin tulee osallistumaan kisoihin enää:/

      Poista
  2. miks chip ei oo enää tuol ylhääl?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chip ei ole enää mun ratsastettava :)

      Poista
    2. onko sulla enää yhtää ratsatettavaa? D:

      Poista
    3. Ei säännöllisiä, kun en kerkee sinne joka päivä. Ainakun menen tallille niin ratsastaa 1-4 hevosta/ponia :)

      Poista
  3. Moi, olisitkohan vielä kiinnostunut siitä pv-ruunasta, jota tarjosin kisakäyttöön pari kk sitten? Aiempi diili peruuntui ja olen hukannut spostiosoitteesi.:)

    VastaaPoista