sunnuntai 11. toukokuuta 2014

School project

 
Ainakin mun Facebook ja Twitter seuraavat tietääkin tästä meidän kouluprojektista jo. Eli ekana osana meillä oli se pari kk sitten oleva maha. Kannettiin "raskausmahaa" koulupäivän ajan. Mahan sisällä oli kahdet pallot kylkeen ja ne esittivät vauvan jalkoja. Alhaalla tekovatsaa oli hiekkaa sekä saman tapaiset pallot. Alhaalla olevat pallot olivat muistaakseni kädet. Hiekan tarkoitus oli painaa sun rakkoasi. Tuo hiekka oli varmaan pahin asia koko mahassa sillä joudut ravaamaan vessa joka tunnin välissä ja välillä vielä tunnillakin. Tällä hetkellä suoritan osaa kaksi projektista. Osassa kaksi saat RealCare-baby3 nuken viikonlopuksi. Kyseinen nukke on tehny niin, että se toimii samalla tavalla kuin oikea vauva. Tosin ainut, että se ei haise lapselle vaan nukelle.. Nukella (mehän ei periaatteessa saataisi kutsua tätä nukeksi edes kun joku kysyy) mahassa, selässä sekä pepussa sensorit, jotka antavat toiminnot. Myöskin mulla on kädessä nauha, jossa on kiinnitettynä sensori. Nuken itkiessä sun tulee viedä sun sensori lähelle nuken vatsan lähellä olevaa sensoria ja odottaa, että ne reakoi toisiinsa eli pitää pienen piippauksen. Piippauksen jälkeen voit aloittaa hoitotoimenpiteet, mitä sun ikinä pitääkin sillä hetkellä tehdä. Nukella on toimintona kolme erillaista; nälkä,vaipan vaihto, röyhtäisy tai nukuttaminen. Jos olet tehnyt oikein (esimerkiksi vaipan vaihdon jälkeen vauva pitää naurahdus- äänen) nukke hiljenee, mutta ne eivät mene mitenkään loogisessa järjestyksessä joten yleensä joudut kokeilemaan pariakin eri asiaa ennenkuin saa selvitettyä. Myöskin nuken niska on erittäin herkkä (mun mielestä turhan herkkä sillä lapsikaan ei itke noin helpolla, sillä jos se menee hiukankin liian taakse, alkaa nukke huutamaan. Tämän toiminnon olisi voinut tehdä vähän paremmaksi, sillä se alkaa huutamaan jos se on sängyllä ja nousee itse ylös ennen nukkea..  Loppujen lopuksi tämä on aika hauska projekti vaikka onkin raskas, kun joutuu heräämään öisin helposti neljä-viisi kertaa. Välillä kyllä häpeän kantaa tätä sillä monet ihmiset katsovat mua kuin hullua :D yleensä sanon ihmisille, jotka katsoo pitkään, että se on kouluprojekti  ettei luule mua ihan pipipääksi. 

Vielä loppuun HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE, varsinkin mun omalle äidille sekä mummuille. Viettäkää kiva päivä ❤️ Mä olen nyt matkalla etelä-dallasiin festareille, joten palaillaan sen merkeissä ensi viikolla :)

2 kommenttia:

  1. Aika erikoiselta projektilta kuullosti. Mahtaisikohan toimia Suomessa, ehkä sun pitää ehdottaa, kun palaat sun kouluusi. Sulla sitten päivät vähenee, toivottavasti olet saanut vuodeltasi sen, mitä lähdit etsimään. Onko jotakin, mitä sun mielestä kokemukseltasi on jäänyt uupumaan. Päästikö sun vanhemmat sut muuten ihan helposti vaihtariksi, meidän ei varmaankaan päästäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko,etta toimisi, kun ei ole sellaista kurssia kun meilla on taalla. sosterissa se voisi tosin toimia. Se on vaikea sanoa, etta onko jaanyt uupumaan vai ei. Ne paasti mut helposti, kun olivat sen kannalla etta se kasvattaa mua ja antaa arvokkaan kokemuksen :)

      Poista