tiistai 27. elokuuta 2013

Eka koulupäivä sekä kuvapläjäys

Kouluaamu jännitti mua ihan hirveesti, kun en tuntenut ketään sieltä enkä edes tiennyt minne mun piti aluksi mennä. Tiesin vain, että lukujärjestyksen saa jostain päin kahvilaa..
Onneksi siellä oli hurjasti ihmisiä, jotka suurinpiirtein ryntäsi mun luokse kyselemään, etät olenko uusi, kun eka luokkalaiset menivät eri luokkaan ja minä meni junioreiden sekä seniorieiden kanssa samaan kahvilaan hakemaan sitä lukujärjestystä, joka näyttää siis tältä:


Eli lukujärjestys toimii siis niin, että ekan semesterin (englanti on jäänyt liikaa jo päähän enkä keksi mikä tuo on suomeksi!!) joka päivä tunnit on samassa järjestyksessä eli joka päivä mulla on ekana (laitan enkuksi sillä en osaa suomentaa näitä) 1 Environment System, 2 US History, 3 Audio/Video Production, 4 Aerobic Activites, 5 AG Small Animal MGT, 6 Algebra II, 7 Theater Arts I, 8 Eng III. Koulupäivä mulla alkaa 8:10AM ja loppuu 3:32PM ja sitten busimatka kestää yhteen suuntaan tunnin verran eli koulupäivät ovat noin kymmenen tuntisia, raskasta se on, mutta ei yhtä raskasta kuin Suomessa, kun mulla on vain yksi realiaine sekä englanti eli käytännössä äikkä täällä. 

Wes


6kk vanha varsa,
Scotch

En mitenkään saa tän tamman nimeä mieleen vaikka kuinka yritän muistella!

windy tai wendy niminen tamma, joka on jo tallin vanhin. Ikää mittarissa kiitettävät 21. Maailman kiltein tamma ikinä!!

Treenaamassa Prissyä! Samallaisesta treenattiin Ribbit. Molemmat ovat hostäitni silmäteriä ja joilla kilpaillaan näyttelyissä ja tällä tavalla näyttelyhevosia treenataan!

Kuvan kaunis tamma, jonka nimeä (tämänkään) muista nyt!

Ribbit, joka on saanut nimensä siitä kun sen yksi täplistä on sammakon näköinen:D

Wes
Ja sitten uutiseen, vihdoinkin kiipesin hevosen selkään! Vaikka mun piti odottaa tai siis päätin, että odotan, että saan ostettua kypärän itselleni sillä hostäidin lainaama kypärä on kova sekä epämukava, mutta en malttanut pysyä poissa hevosen selästä, vielä kun tänään oli viileämpi päivä! Wes toimii siis kuin omana hevosenani täällä, saan ratsastaa sillä aina kun haluan ja saan tehdä muutenkin aivan mitä lystään sillä. Vaikka spraymaalata sen, heh. No en nyt sentään sellaista tekisi! Parit ratsastuskuvat laitan alle, jotka on otettu kännykällä, kun hostäitini ei osaa käyttää kameraani, eli luultavasti ratsastuskuvat tulevat ainakin alkuun olemaan kännykkälaatuisia..




Weshän on ollut aina enkkuhevonen, mutta täällä ollessaan siitä yritettiin tehdä länkkärihevosta, mutta ei oikein sovellu siihen, kun Wes vaatii isomman tuntuman suuhun kuin länkkärissä pidetään. Nyt alkaa mulla vuoden projekti saada Wes kuntoon!! Ja ainiin muuten, täällähän me kasvatetaan varsoja ja aina kun alkaa vaikuttaa siltä, että tamma pitää laittaa karsinaan odottamaan varsomista niin talliin laitetaan kamerat, jotka kuvaavat livekuvaa, jonka näkevät kaikki ympäri maailman. Tekin tulette sen linkin tänne blogin puolelle saamaan, niin näette mitä tallissa puuhaillaan ilman, että kuvaa leikataan yhtään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti