lauantai 24. elokuuta 2013

New York City

Tässä samalla pakkailessa yritän teille kertoa kuvilla sekä parilla sanalla viikosta. Sillä olen niin väsynyt, kun olemme kävelleet joka päivä noin yhdeksän tuntia! Nyt olen köyhä, kiitos New Yorkin!

Kirjoitin muistini mukana teille torstaina, joten aloitetaan heti torstai illasta jolloin suuntasimme Time Squareen, kun siellä on illalla paljon hienomman näköistä kuin päivällä..




 Hatun nosto muuten sille, joka näitä hevosia kouluttaa vaikka sääliksi käy, kun ne menevät tuolla tööttäilevien ihmisten joukossa..

Perjantaina aamulla heti aamupalan jälkeen suunnattiin taas kohti keskustaa ja tiedossa oli jällene paljon kävelyä. Perjantaihin kuului aurinkoinen päivä, paljon jätskiä, vapauden patsasta sekä kaikea muuta hauskaa sekä hienoa nähtävää!







Lauantaina eli tänään (paikallista aikaa) oltiin katsomassa mm. Brooklynnin siltaa sekä elokuva paikkoja, mm (Sinkkuelämää) kirjasto, jossa Carrie halusi naimisiin Kihon kanssa, mutta Kiho poistui paikalta. Näytti muuten aivan samalta kuin leffassakin. Sekä käytiin kahvilassa, jossa Justin Timperlake on ollut ekaa kertaa deitillä :D Kaikkia en muista, mutta käytiin viidessä eri paikassa missä on kuvattu leffoja. Ainut joka jäi kunnolla päähän oli tuo sinkkuelämää paikka, koska se muistutti sitä leffaa niin paljon!



Tässä on ne rappuset johon Kiho jätti Carrien!

Justin Timperlaken treffipailkka

 Nyt täytyy pakata !!

4 kommenttia:

  1. Hienon näköinen paikka!oliko sun ryhmässä(?) muita suomalaisia?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan New York hieno paikka vaikka itse en pidä New Yorkista :D Ja meitä oli kolme suomalaista yhteensä, mutta en jutellut kuin toisen kanssa heistä, kun tutustuin häneen vaihtarileirillä:)

      Poista
  2. Minkä järjestön kautta olet vaihtarina?:) Esim STS. EF, Explorious? Mitä mieltä oot ollu tähän mennessä palvelusta ja mahd. negatiivista palautetta?

    Kiva jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen Into nimisen järjestön kautta täällä :) Ja olen pitänyt kyllä, heiltä saa tukea sekä neuvoja mihin kellon aikaan tahansa. Ainut negatiivinen oli se, että meille sanottiin, että kaikki me suomalaiset lennämme samalla lennolla Frankfurtista Newarkin kentälle, mutta yksi tulikin Amsterdamista:)

      Poista