torstai 22. elokuuta 2013

Happy girl

Täällä sitä ollaan jo toista päivää!

Mun lento meni aika normaalisti mitä nyt tietysti kyllästytti se viimeinen matka, kun piti istua kahdeksan tuntia koneessa yhteen putkeen..


Eilen vaan hengailtiin, kun oli niin kuuma eikä ole tottunut vielä tuohon kuumuuteen, mutta sisällä sitten taas on tuhottoman kylmä. Sisälle tullessa on pakko kiskoa huppari päälle! Väsymyskin painoi kunnolla, sillä valvottuja tunteja tuli reilu 30tuntia ja täällä, kun kello tuli 8.00PM niin Suomessa kello oli jotain neljä aamulla ja siihen on kuitenkin tottumista, mutta ihme kyllä vaikka nyt Suomessa näyttää olevan kello 1.27 (tietokoneen kello on Suomen ajassa) ei väsytä lainkaan niin paljoa vaikka koko päivä vietettiin aivan New Yorkin keskustassa shoppaillessa ja katselemassa nähtävyyksiä, joista yksi oli mm. Rock Feller, joka on sellaiset 150m korkea jonka huipulle pääsi hissillä. Kerroksia tässä rakennuksessa oli kiittettävät 69! 




Itse löysin yllättävän paljon vaatteita vaikka olin poikien kanssa shoppailemassa ja he eivät jaksaneet odottaa mua sitten yhtään. Sen takia jäikin Victoria Secret sekä Hollister vielä tsekkaamatta, mutta onneksi metrolla pääsee helposti kulkemaan ja mennän sinne varmasti uudelleen ja vielä, kun vaihtarijärjestömme maksoi tämän viikon metrokortinkin. 

Asun täällä hostelli huoneessa espanjalaisten sekä norjalaisten kanssa ja on muuten huvittavaa kuinka vanhoja biisejä ne omasta mielestäni kuuntelee. Itse olen nämä kuullut varmaan kaksi-kolme vuotta sitten. Onneksi osaan hihittää sisäisesti :D 

Jos haluaa muuten olla tarkemmin perillä vaihto-vuodestani niin kannattaa seurata instagrammista, KLIK.

Onko teistä kukaan ikinä ollut New Yorkissa muuten jossain pän USAa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti