lauantai 31. elokuuta 2013

Koulurutiineja sekä sääntöjä + uusi kypärä


  • Jenkeissä koulusysteemi meneekin hieman eri tavalla ja ajattelin asiasta teille hieman valistaa. Niinsanottu lukio on Jenkeissä aivan eri, ala-asteeltahan pompataan suoraan lukioon ja lukioon tullessasi olet 13 tai 14 ja siellä käydään neljä vuotta.

  • Kännykkä on aivan ehdoton ei asia (ainakin tässä koulussa). Ekan huomautuksen jotkut opettajat antavat, mutta jotkut ottavat heti ekasta pois ja silloin viedään kanslistille koko päiväksi jolloin saat sen hakea vikan tunnin jälkeen ja joudut maksamaan 15 dollaria, että saat puhelimesi takaisin.

  • Koulukirjojahan meillä ei ole, joten meillä toimii kannettava tietokone, jota kannetaan joka paikkaa, meillä toimii Applen MacBook air.

  • Koulubussit on täällä ilmaisia ja se on vähän niinkun kaikien oikeus käyttää sitä vaikka kaikki ei sillä kuljekaan, kun varsinkin koulusta kotiin tullessa bussissa on todella epämukavaa, kun ulkona lämpötila on sitä 30-40 ja bussissa ei ole ilmastointia sekä ihmisä on kuitenkin bussi täynnä. Bussi kulkee ja nappaa oppilaat aivan talon edestä. Hyvänä esimerkkinä voisin sanoa, että hieman ennen tätä taloa jää kaksi oppilasta pois ja he ovat naapureita ja sen takia bussi pysähtyy niin, että ensin sen ekan oppilaan kohdalla ja sen jälkeen kulkee vajaa satametriä. Ja kyllä siihen sivulle tulee se stop-merkki niinkuin kaikissa lastenohjelmissakin :D

  • Koulupukeutuminen on täällä todella tarkkaa. Shortseja ei esimerkiksi saa käyttää ellei ole yli polven sekä paitojen "sangat" pitää olla vähintään kolmen sormen levyinen sekä korkokengät on ehdoton ei (-.-).
  • Perjantaisin on urheilijoilla erillaiset säännöt sillä silloin on aina pelipäivä ja silloin jalkapallo joukkue pukee pelipaitansa ja on sen kansas koulussa sekä sen jälkeen pelissä, tässä tapauksessa Sanger football team on joukkueen nimi

 Ja sitten ostin tänään uuden kypärän, Charles Owen GR8. Tänään jo heti menee kokeiluun, mutta näin se ainakin tuntuu hyvältä!

2 kommenttia:

  1. Jos koulussa käyttäisi korkokenkiä ,mitä siitä seuraisi ? Noudattavatko muka kaikki sitä sääntöä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle annetaan huomautus ja jos seuraavana päivänä sulla ei ole asianmukaisia vaatteita sut erotaan kahdeksi päiväksi. Ja kaikki ei noudata tarkoin sitä eikä se nyt ole niin tarkkaa mitä voisi kuvitella, lähinnä seniorit ei noudata :)

      Poista