torstai 6. maaliskuuta 2014

Neiti mummorainen

Nilkan onnistuisin näin torstain kunniaksi rikkomaan tennisharkoissa. Meillä oli tasapelitilanne ja oli yhdestä katki. Juoksin palloa kohti ja astuin nilkan päälle jollain ihmeen tavalla. Uskon tosin, että se on vain vähän nyrjähtänyt ja huomenna voin mennä treeneihin sen puolesta. Selän onnistuin saamaan lukkoon tallilla. Estevalmennuksen jälkeen otin Chipiltä satulaa pois ja vissin otin sen jotenkin liian nopeasti ja naps.. Onneksi mulla on edelleen buranoita jäljellä niin saan huomenna aamulla otettua yhden niin pääsen bussipysäkille kävellen. Koulussa on onneksi hoitaja, joka voi antaa tarpeen tullen särkylääkettä. Ainahan ois parempi jos ei sitä tarvis ottaa. Peukut siis pystyy, että nukkuminen yön yli auttaa!

Asiasta kukkaruukkuun vielä. Jotkut ehkä huomasivatkin, että yläpalkissa on enää vain Chipin nimi. Tattoo lähti uusille omistajille viime viikon lopulla. Itse sain siitä kuulla vasta keskiviikkona eli eilen. Joten mulla ei ole edes tietoa, että mihin se meni. Ja ainiin kohta saatte lisää Suomi vs. Usa -sarjaan. Ratsastusosa on tulossa ensin ja  heti ensi viikolle tulee postaus koulustamme! Malttakaa siis vielä pari päivää.

                                                                                      

I hurt my ankle today at my tennis practice. We were playing tie breaker 10-10. And I run to the ball so could win the game, but then I stepped on my ankle. I think it's just sprained and it's gonna be just fine. I also did break my back. I was unhacking Chip. I probably took the saddle off the horse too fast and then I heard naps. I can tell you that it hurt. I hope that it's gonna be better tomorrow so I can still practice..

Somebody might have realized that I don't have  a page for tattoo anymore. She's sold. They sold her last week. I didn't even know about it, but I think they did find a good home for her. At least I hope so. She's a good mare.

TUTTUUN TAPAAN. MUA VOISI AUTTAA ENLANNIN KANSSA, JOTEN JOS HUOMAAT VIRHEITÄ NIIN LAITATKO PAREMMAN VAIHTOEHDON KOMMENTTINA MULLE

2 kommenttia:

  1. Opettelisit ny eka suomeaki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sinä nyt sellasta. Ei sellast kieltä Jenkeissä tarvita

      Poista