sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Unbelievable

Eikö näytäkkin aivan ihanalta säältä? Joo, niin mustakin. Eilen painuin ulos tekemään läksyjä ja leikkimään hostveljen kanssa heti aamusta. Pihalla oltiin sellaiset viisi tuntia. Sain itsekin ihanasti väriä pintaan. Saatoin jopa vähän palaa niskasta. Kipeä ei ole niin en jaksa välittää. Olisi aika unelma, kun koko maaliskuu olisi tälläistä säätä? No katsokaa seuraava kuva niin näette miltä tällä hetkellä ulkona näyttää..
Jepjep. Nyt odotellaan koulusta tietoa, että onko lumipäivä huomenna vai. Tää ihan hullua miten lämpötila voi muuttua noin paljon päivässä. Eilen oli parhaimmillaan 27 astetta ja nyt ollaan -3 asteessa. Ukkostakin oon kuullut. Pidän kylläkin leffaa sen verran lujalla etten sitä pahemmin kuule :D

                                                                                               
The weather looks pretty warm in the first four pics, right? It was really nice and warm. 85F degrees on March is pretty awesome, at least to me. That's why we were outside right away after I woke up. We were there the whole day with my hostbro. I even got sunburned, but it doesn't hurt so I don't care. And why there's snow in the last pic? Bc no it's 21F degrees. Now we're just waiting some information from my school that do we've schools tomorrow.. 

MITES TEIDÄN VIIKONLOPPU ON SUJUNUT?

4 kommenttia:

  1. määki ehin jo luulla et tänne tulee kevät ku eilen ajoin jo skootterilla ...
    tänään aamulla oli nätti lumikerros. vois tää rakas luontoäiti joskus vaikka päättää onko talvi vai kevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan syvältä. Päättäis nyt sitten että talvi vai kesä. Ei sillä, että nää vapaapäivät koulusta haittais, muta haluisin vähän väriä pintaan jo.. :D

      Poista
  2. Miksi sä suomeksi luet etkä englanniksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton kirjan ostin sillon Suomen lentokentältä eikä oo vaa tullu ostettuu mitään kirjaa enkuks :d voishan sitä ostaa ni kieli karttuis siinäkin..

      Poista