tiistai 15. lokakuuta 2013

huhhu

Ps. mun kuvaa painamalle sivupalkissa pääsee esittelysivuille --> 

Elossa ollaan ja nyt alkaa blogin ulkoasukin olla ok kunnossa, jälleen kerran voin kiittää Annia (Klik) bannerista.

kaisamariajussila.blogspot.com.png


Tosiaan viime viikon elin vähän kuollutta elämää sekä blogissa, että oikeessakin elämässä.  Sinä aikana ei mitään kummoista oikeastaan tapahtunut ainut mikä on ehkä mainitsemisen arvoista on se, että meille tuli lauantaina uusi koira, mutta sunnuntaina meidän yksi koirista kuoli ja se me haudattiinkiin takapihalle sunnuntai iltana. Tästä me vähän vitsailtiinkin mun hostsiskon kanssa, että kun tuun takasin ja kaverit kysyy, että mitä tein vuoden aikana niin vastaan vaan, että kannoin jotain huovan sisällä ja se haudattiin, mutta en saa kertoa, että mikä se oli.


Yritän siitä saada joku päivä kameran kanssa kuvia, mutta nyt on satanut pari päivää niin en ole ulos kameraa raahannut. Tää sade osui muuten niin huonolle viikolle, kun jos sataa torstaihin saakka niinkuin on luvattu niin kentälle ei pääse ennenkuin vasta sunnuntaina tai vasta maanantaina ja ollaan kisoihin menossa lauantaina, että taitaa mennä niin, että lahjattomat treenaa!


Voi olla, että jotkut muistaa, kun mainitsin jossain postauksessa uudesta harrastuksesta, mutta se nyt siirtyy joulun jälkeen sillä pesäpalloa ei ole kuin vasta joulun jälkeen, kun lämpötilat laskee, että pystyy pelaamaan koulun jälkeen.


Oon ihan unohtanut mitä kaikkea on tapahtunut ja mistä asioista teille kertoisin ja mulla on tietokoneessakin vain 9 prosenttia akkua jäljellä, enkä jaksa laturiin viedä, joten ei aikaakaan ole enää muistella asioita. Melko hätäisty postaus etten sanoisi, mutta ilmotimpahan itsestäni ja samalla annan teille puheenvuoron ja pyydänkin teiltä postaustoiveita.



ONKO NÄMÄ PIKAISESTI HUTAISTUT POSTAUKSET IHAN TURHIA VAI KELPAAKO TÄLLÄISETKIN PAREMMAN PUUTTUESSA?

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää pikapostauksetkin on kivoja. On aina ihan huippua, kun sulta tulee jotakin uutta. Olis kiva, jos saisit jotain kuvia sieltä koulusta tai kaupungilta. Tosi söpö kuva toi sun lähikuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin yritän väsätä jotain koulustakin :)

      Poista
  2. Olet varmaan innoissasi kisoista? Toivottavasti saat sielä jotakin kuvaa tai videota. Ihan toi isokorvainen koira, söpö

    VastaaPoista