torstai 31. lokakuuta 2013

Pidänkö yhteyttä?

Multa kysytään koulussa edelleen tosi paljon, että pidänkö yhteyttä kavereihin ja sukulaisiin, jotka asuvat Suomessa.

Suurimpaa osaan kavereista en pidä minkäänlaista yhteyttä, ainoastaan instagrammin kautta seuraaan heidän elämää ja he mun, mutta sitten mulla on kolme kaveria, joihin pidän enemmän tai vähemmän yhteyttä. Nää kolme kaveria on vähän niinkun mun oikea käsi Suomessa ja ehkä siksi pidänki heihin yhteyttä. Whatsapp- sovelluksella tai Kik messenger- sovelluksen avulla, sillä ne on täysin ilmaisia ainakin iphoneen. Kyseiset sovellukset vaatii vain netin ja kyllähän WI-FI on joka paikassa.

Ainoat edes vähän siedettävät kuvat kaikista… Ronja,Ida & Anna 
No kuinka usein pidän yhteyttä heihin? No tää vaihtelee tosi paljon. Välillä päivittäin ja välillä saattaa tulla viikon tai jopa kahdenkin tauko ettei olla keskusteltu, mutta silti juttu lentää samalla tavalla ;)

Ystävä on hän, joka työntää sinut matkaan kun epäröit, luottaa kun et itse luota. Ystävä on hän, joka näkee, mihin pystyt, haastaa hyviin muutoksiin ja auttaa tunnistamaan oman tiesi. Ystävä on hän, joka kysyy oikeita kysymyksiä, jotka ohjaavat eteenpäin, kun pelkäät menettäneesi suunnan. Ystävä on hän, joka toivoo sinulle vain parasta, uskoo unelmiisi ja antaa siivet lentää niitä kohti.

Entäpä sukulaiset? Äitiin ja isään oon nyt pitänyt tän muutto jutun takia päivittäin yhteyttä Whatsapp- sovelluksella tai sitten Skypellä, muta nyt, kun alkaa rauhtottumaan muuttohässäkkä ja elämä alkaa taas tasoittumaan niin harventuu yhteydenpito varmaan siihen kerta pari viikkossa/kahdessa viikossa. Muihin sukulaisiin pidän ehkä kerran kuussa/kahdessa skypen avulla. Aina silloin, kun vanhemmat ottaa tietokoneen mukaan esimerkiksi mummun luokse niin saatetaan skypettää. Onneksi kaikki pysyy edes jotenkin kärryillä mun elämästä tämän blogin avulla.

Veljen kanssa olen tainnut tasan kerran ollut tekemisissä. Kerran näin sen skypessä, kun se käveli ohi siellä kotona, mutta kerran facebookissa sen kansas juttelin. Eihän nyt isoveli systerin kanssa tahdo jutella :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti