maanantai 21. lokakuuta 2013

Kisapäivä

Launtaina oltiin kisoissa Wespukan ja Ribbitin voimin. Aamu starttasi puol neljältä aamulla, jolloin itse nousin ylös ja laitoin itseni kuntoon ja menin talliin. Varttia vaille viisi alettiin lastata hevosia ja lähteä kohti Oklahomaa.


Perillä oltiin hyvissä ajoissa. Ottettiin hevoset ulos vietiin karsinaan ja mentiin ilmoittautumaan, jonka jälkeen laittamaan Ribbit kuntoon.



Misty esitti Ribbitin ensin tammaluokassa sekä kolmivuotiaiden luokassa, mutta tällä kertaa ei napannut eikä tullut sijoitusta. Seuraavaksi oli mun vuoro ja laitoin hevoseni kuntoon ja kiipesin kyytiin ja Wes oli ihan yli virkeä ja pelkäsi kuollakseen kulmaa verkassa.

No eka luokka oli All Breed W/T english pleasure.  Tässä ratsastettiin koko ajan kenttää ympäri ja tuomari huusi "trot your horse, trot" eli ravia ja sitten taas vaikka "walk your horse, walk" eli käyntiä jne ja sitten tuomarit katsoi hevosta ja sen päälinjaa, että kuinka matalassa muodossa hevonen liikkuu ja missä temmossa. Tästä luokasta napattiin toinen sija ja jäätiin ihan hieman vaan jälkeen voittajasta.


Seuraava luokka toimi samalla tavalla, mutta luokka oli jackpott, jossa tuomari mokasi.. Luokka toimi samalla tavalla kuin edellinen eli ei laukkaa, niin tuomari huutaa "canter your horse, canter" eieieiei ei laukkaa, joten ei saatu hyviä pisteitä kun ajoin hevosen laukkaan ja vielä vastalaukkaan.. No kumminkin tultiin neljänneksi ja saatiin 14% osallistumissummasta takaisin.


Seuraavana All Breed W/T english equitation, jossa toimittiin siis niinkuin alla olevassa kuvassa sanotaan.

Tää luokka meni mun mielestä surkeiten, koska unohdin mun kannukset, kun otin ne pois tauolla, kun ne hiersi ja Wes oli sitten ihan hirveen hidas ja ei reagoinut nin kuin halusin, mutta kuitekin kolmas sija tuli.



Silti voin sanoa, että tyytyväisiä ollaan tuloksiin. Mä en oo koskaan ollut kisoissa täällä ja Wespukka oli viimeksi monta vuotta sitten.

Näihin tunnelmiin ja kuviin, ehkä keksin jonkun erikoispostauksen huomiseksi. ONKO TOIVEITA?



JÄIKO MIELEEN KYSYMYKSIÄ?

4 kommenttia:

  1. Hei onnee teille ihan hirmuisesti, hyvinhän nuo meni ensimmäisiksi kisoiksi! Erikoispostaukseksi toivoisin että kuvaisit kaikkea mahdollista mitä sieltä nyt löytyy. Tai siis miltä rakennukset ja luonto näyttää, mitä eri eläimiä siellä on mitä suomesta ei löydy. Onko ruoka samankaltaista ja onko siellä ihan uusia ruokia ja ruokatarvikkeita. En ole koskaan käynyt Texasissa tai missään lähimaillakaan, niin olisi kiva nähdä ihan yksinkertaisiakin asioita sieltä päin :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni kyllä ja kun ottaa viel huomioon etten ratsastanu koko viikkoon :D

      Poista
  2. Tää oli kyllä ihan postaus. Juuri tällaista mä halusinkin lukea. Nämä kisathan meni sun kohdalla ihan loistavasti.

    VastaaPoista