tiistai 29. lokakuuta 2013

Muutto ohi

Mua instagramissa seuranneet tietääkin jo, että muutin sunnuntaina uuteen perheeseen. Munhan ei pitänyt vaihtaa perhettä missään vaiheessa, mutta tajusin, että en halua elää niin monen hevosen ja koiran kanssa koko vuotta, kun täällä ollessani mun on kuitenkin tarkoitus kokea uusia kokemuksia ja Suomeen palatessa mulla on kuitenkin niin paljon aikaa olla hevosten kanssa.

Nyt asun siis aika isossa talossa, jossa asuu äiti ja isä sekä neljä lasta. Yksivuotiaat kaksoset sekä neljä vuotis tyttö ja viisi vuotias poika.


Onhan nyt aika erikoista olla, kun viisitoista koiraa muuttui vain yhdeksi italiaanoksi :D Eka kerta muuten kun pidän tästä koira rodun edustajasta!


Multa löytyy täältä oma huone sekä oma kylppäri ihan yläkerran vikasta nurkasta eli jos tarpeen vaatii niin pääsen lapsia ja koiraa karkuun yksinäisyyteen. Tosin ainakaan vielä tässä kahdenpäivän aikana ei ole tullut sellaista tilannetta, että olisi tarvinnut juosta niitä karkuun!

Mä lupaan nauttia näistä vaahtokylvyistä niin paljon, että tän vuoden jälkeen en edes halua kylpyyn enään  
Sain muutenkin luvan mun hostvanhemmilta, että voin lisätä tänne kuvia kodista, lapsista ja heistäkin jos saan ja ihan vain sukulaisten takia saatan jopa uudesta hostperheestäni kertoa teille ;) Tänään nyt yritän koulun jälkeen napata pari kuvaa uudesta naapurustosta ja hiukan talosta muutenkin.

13 kommenttia:

  1. Helouuu, uutta banneria väsäilen vaikka viikonlopun puolella kun on niin kiire tällä hetkellä, mutta silloin laitan uutta tulemaan :)

    VastaaPoista
  2. Miten toi edellinen perhe otti sen, et halusit lähtee pois? Et lähditkö ihan hyvissä merkeissä ja aiot olla yhteyksissä vielä, ja onks uus perhe kans samassa kaupungissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla edes fb kamui enää, eri kaupunki

      Poista
    2. Minkäs takia ne sen niin raskaasti otti? Ethän sä sinne koti-orjaksi lähtenyt jos ne niin luuli!

      Poista
    3. no ne nyt vaan otti, kuka sä vika ano oot muuten?

      Poista
    4. Kuinka niin? :) Onko sillä mitään väliä, blogisi lukija kuitenkin! :)

      Poista
    5. Haluisin vaan tietää asian, kun kuulosti, että tiedät asiasta enemmän, joten olen tainnut sulle kertoa asiasta :)

      Poista
    6. Kuulosti vai? :''D Hauskaa sinäänsä, ei olla koskaan puhuttu. :'')

      Poista
  3. Pitenikö/lyhenikö sun koulumatkat nyt? Ja voisitko kertoa mitä ehdit nyt tekemään kun sun ei tarvitse olla hevosia aina vapaa-ajallas hoitamassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piteni, kun muutin toiseen kaupunkiin/kylään. Ja esim aloittamaan harrastuksen, tekemään läksyt aikasemmin, olemaan kavereiden kanssa :)

      Poista