maanantai 17. helmikuuta 2014

Nyt on niin hyvä tatsi

1. meille on tullut vauva ♥ 2 & 3. se odotti mua viel kiltisti ennekuin lähti karkuun... 4. lisää vauvakuvia ♥

Arvatkaapa kuka tuli tänään rehellisesti kuolaimelle ravissa? No Chip. Tää oli ihan eka kerta, kun se tuli ravissa kuolaimelle ja otti mun avut vastaan. Kerrankin se teki just niinkuin mä pyysin. Oon just nyt siitä niin ylpeä! Sain vaan istua siellä kyydissä ja nauttia.


Saatoin tosin työstää sitä ihan inasen liikaa laukassa. Peppu alkoi siihen tahtiin taas nousta, että olisi pitänyt aikasemmin lopettaa. Loppuraveissa sainkin sen venyttämään. Tämäkin oli vasta eka kerta, että se venyttää. Nyt odotellaan huomista tai keskiviikkoa jolloin yritään hypätä rataa. Jos vaikka päästäisiin kisoihin näyttämään. Saa nähdä oliko tämä vain hyvän onnen tuuria vai saiko hieroja ihmeitä aikaan..


4 kommenttia:

  1. Näitä hevosia on täällä sun blogissa välillä ihan liikaa, ja tulee sellainen fiilis, että "kuka ihme tämä nyt on?!" - olisi parempi, jos vaikka kertoisit jotain joskus niistä. Tässäkin hyvin tuli esiin, että sinua ei voisi enempää kiinnostaa kertominen, kirjoitit nimittäin "No Chip" (lukijalle tulee fiilis, että mitähän helkuttia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikista hevosista on jo esittelyt sivupalkissa ;) enkä keksinyt mitään muutakaan laittaa eikä ollut aikaa montaa tuntia miettiä :)

      Poista
  2. Sivupalkissa ei näy kyllä mitään ;) Hhaha, kunhan kiusaan!
    Olisi varmaan tuon anon kannattanut vähän katsoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siirsin sen nyt vielä näkyvempään paikkaan niin ei pitäisi mennä ohitse :)

      Poista