lauantai 15. helmikuuta 2014

Valentine's day



Ystävänpäivä takana, jonka tänävuonna vietin yksin.. Ainkin oli aikaa tehdä rästitehtäviä sekä hoitaa suomiasioita kuntoon. Kuvasin myös alla olevan videon eilen. Oli varmaankin jo kuudes kerta, kun sitä kuvasin. Aina on vain jotakin tullut etten ole pitänyt siitä. Nytkään en kyllä pidä. Mielestäni näytän videossa ihan hirveen lihavalta. Ainakin poskista. Video on ollut vain liikaa myöhässä joten päätin sen nyt julkaista. Alunperin mun oli tarkoitus julkaista tää postaus jo eilen. Tuli pari mutkaa matkaa ja sairastuin jotenkin äkillisesti. Siinä kymmenen aikaa, kun video oli melkein ladannut alkoi tulla huono olo. Istuskelin pytyn vieressä sitten parisen tuntia jos tulee ylös, mutta ei tullut. Sen sijaan mua alkoi huimata tosi paljon ja mun pää oli tulikuuma, mutta muu vartalo oli totaallisen jäässä. Käytävällä makailin reilu tunnin verran. Vahvistuttua edes hieman ryömin erittäin vaivalloisesti sänkyyn. Unta en kyllä montaa tuntia saanut, mutta nukuinpa kuitenkin! Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta videon pariin.



Nyt mulla onkin jo kiire, jotta kerkeän lenkille ja suihkuun ennen kuin menen lapsenvahdiksi kaverini kanssa. Viettäkäähän hauska, mutta turvallinen viikonloppu!

6 kommenttia:

  1. Itse kamppailen itsetunto-ongelman kanssa ulkonäköön liittyen, ja ymmärrän sua tosi hyvin..varsinkin varmaan vaikeeta siellä kun terveellistä ruokaa ei ole tarjolla vaikka haluaisikin. Tsemppiä sulle, pidä hauska loppuaika vaihdossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paino onneksi luultavasti putoaa aika äkkiä Suomeen palatessa :) tsemppiä myös sulle :)

      Poista
  2. Miks puhut tolla tavalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu kysymys sul. Ihmiset nyt sattuu puhumaan miten puhuu :)

      Poista
  3. Oho, näytät joltain kakskymppiseltä melkeen! Pääsisit varmaa baareihinki jo vaikka ei ole ikää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua on parhaimmillaan luultu 22vuotiaaks :D ikäkriisi…

      Poista