maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulu on jo aivan ovella - Merry Christmas


Joulu on teillä siellä Suomessa jo huomenna ja kuulemien mukaan teilläkään ei ole siellä yhtään lunta, mutta älkää hätäilkö ei täälläkään. Meillä viime viikko oli tosi lämmin ja otin jopa yksipäivä aurinkoa täällä pihalla koulun jälkeen, tosin en kerinnyt siellä makoilemaan kuin puolisen tuntia, kun aurinko laskee niin nopeasti koulun jälkeen.. Huomenna aamulla pitääkin pistää herätyskello soimaan, että herään skypettämään mun suvun kanssa Suomeen, kun he saapuvat mun vanhempieni luokse kuuden aikoihin (Suomen aikaan). Kerkeän heidän kanssaan skypettämään ehkäpä tunnin verran, kun mennään lounaalle jonkun luokse, mutta en muista enään kenen luokse ja siitä menemme hostisän vanhempieni luokse.


Eilen käytiin tunnin ajomatkan päässä yhdessä ostoskeskuksessa hakemassa loput joululahjat ja mun pitikin ostaa vain Zoyelle joululahja sekä loput "joulu"kortit, että voin Suomeen lähettää vielä parille ihmiselle, tosin ostin kaksi liian vähän... Löysin myös itselle pari asiaa Hollisterista, kun kaikki oli -50% alennuksessa ja sekä JC Penneystä ostin parit kehykset ja nyt olenkin koko päivän yrittänyt valita kuvia noihin kehyksiin..


Pakko kyllä myöntää, että olen aika pettynyt kuinka vähän jouluvaloja täällä on ostoskeskuksissa tai yhtään missään, allaolevasta kuvasta näettekin kuinka arkiselta ostoskeskukset näyttää tällä hetkellä..


Eilen illalla pukki kiersi paloauton kyydissä ympäri Krumia ja pysähteli talojen eteen antamaan piparminttu karkin. Ihana perinne tuollainen kieltämätta, ainoana miinuksena ehkä sanoisin sen, että kun noi päästi aina puolen tunnin välein aina kahteentoista saakka yöllä parin sekunnin ajan sireeniäänen niin nukkuminen jopa multa oli aika hankalaa ja samoin myös mun sisaruksilta..


Muokkasin ulkoasuakin juuri ja sainkin kivan bannerin Viiviltä, joten kiitokset hänelle. Tällä kertaa blogi olemuksesta tuli vähän tummempi, yleensä kun olen suosinut valkoista tai vaalean harmaata.


MITÄ PIDÄTTE UUDESTA ULKOASUSTA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti