lauantai 28. joulukuuta 2013

Six Flags

Kiirettä pitää ja joulu postaus on tuloillaan tässä jossian vaiheessa, mutta nyt olen kipeänä ja muut lähti mun hostäidinisän luokse niin mulla on aikaa kirjoittaa eilisestä reissusta, kun mentiin huvipuistoon Dallasin lähettyville.



Lähdettiin Dallasin suuntaan siinä yhden maissa ja oltiin perillä vähän ennen kahta ja mentiin sitten suoraan sisään ja sovittiin sääntöjä, että missä nähdään. Me jätettiin siis kaksoset pois ja niiden tilalle tuli hostäidin adoptiosisarukset.

Huvipuistohan oli tosi yltiömäinen ja porukkaa oli oikein olan takaa ja se olikin se huono puoli, kun jouduttiin odottamaan jokaiseen laitteeseen aina tunti tai kaksi tuntia, mutta se kyllä aina kannatti. En oo koskaa varmaankaan ollut yhtä isoissa vuoristoradoissa, enkä oo kyl varmaan koskaan huutanutkaan yhtä paljon kuin eilen. Alla on ehkä pelottavin missä olin, ton ylösnousun jälkeen se meni suoraan luulisin pystysuorassa alas ettei siinä vauhdissa pystynyt edes hengittämään. Kuvan taka-alalla näkyy toi kauhein kohta koko vuoristoradassa, kun se veti aivan hullua vauhtia ja tuntui, että koko kärry menee pois sijoiltaan!



MITEN TEIDÄN JOULUPYHÄT MENI?

2 kommenttia:

  1. Jouluna huvipuistoon, aika hieno homma. Meillä vaan käytiin sukulaisissa ja syötiin jouluruokaa. Oliko siellä muuten samanlainen joulu kuin meillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta tulossa postausta joulun eroista täällä ja siellä :)

      Poista