lauantai 7. joulukuuta 2013

my new love

Nyt saatte ehkä joidenkin mielestä erittäin tylsän postauksen, jossa esittelen kaks uusinta ostostani ja ovat ihka ensimmäiset merkkitavarat, joka löysin todella hyvästä alennuksesta, että en voinut olla ostamatta. Ensimmäisenä jo nyt paljon käytetty puhelinsuoja, jonka merkkinä toimii kaikkien ihailema Guess.

Kuori on tekonahkaa, jossa kivana yksityiskohtana on nuo puomut mustassa osassa sekä valkoinen nauha joka tuo vähän kirkkautta, muttei tee siitä räikeää ja pysyy silti klassisuus. Pieni merkkikään ei tee siitä liian "leijamaista", joten se ei haittaa mielestäni ollenkaan. Alennuksen jälkeen tälle jäi hintaa 2.79$, joten ei siis hinnalla pilattukaan.

Seuraavaksi tulee esiin uusin laukkuni, joka on myös samaa brändiä kuin puhelinkuorikin.


Kaupassa taistelin pitkään kahden värin vaiheilla, valkoharmaa vai valkoruskea, mutta päädyin valkoharmaaseen, sillä itse en edes omista ruskeita kenkiä, ellei mun tanssikenkiä lasketa, niin voisi olla vaikea yhdistää tätä moneen asuun. Valkoinen osa tässä laukussa on sileää tekonahkaa ja harmaa osa enemmänkin koppuraista niinkuin kuvassa huomaakin. Laukun sisältä löytyy yksi vetoketjullinen tasku sekä kaks avonaista taskua, jonne saa sujuvasti laitettua tarpeellista tavaraa.


ONKO KUKAAN MUU OMISTANUT/OMISTAA KYSEISEN MERKIN TUOTTEITA? OLETTEKO PITÄNEET?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti