lauantai 14. joulukuuta 2013

the sky comes falling down



Eilen käytiin Laceyn kanssa ottamassa uudet kynnet, mutta se ei onnistunutkaa niin helposti, kun aina ennen. Mentiin normaalisti meidän vakiopaikkaan, jossa ei yleensä ole ketään, mutta eilen sinne oli varattuna jo kymmenen aikaa niin ei sitten päästy sinne, mutta soitettiin Laceyn äitille jos se vois viedä meijät jonnekin muualle ni se vei meidät sen omaan vakiopaikkaan minne mennään varmaan tästä edes aina, koska ne teki niin paljon parempaa työtä ja oli vielä suurinpiirtein saman hintanen paikka + siihen kuului vielä juomat jos tahtoi ottaa.





Mun hostsisko täytti tänään kolmevuotta ja sillä oli synttärijuhlat, jonne saapui Ainsleyn (hostsisko) serkut ja molemmat isovanhemmat siinä kymmenen pintaan.


Lapset siinä leikki varmaan joku tunnin tai kaksi noiden ilmapallojen mukaan eli jokaisen ilmapallon kohdalla oli kirjain jotka meni aakkosjärjestyksessä G:hen saakka, jossa viimeisenä oli tietenkin lahjat eli gift.




Ei oltu kyllä kauheen aikasin liikkellä noiden muffinsien kanssa, kun tehtiin noita eilen illalla siinä kymmenen jälkeen, mutta nekin on niin nopea ja helppo valmistaa, kun itse muffinsi ja myös kuorrute tulee valmiista pakkauksesta sekotetaan vaan ja lisätään vettä ja uunissa muffinsit oli 15minuuttia. Homma meni hieman nopeammin, kuin Suomessa alettaisiin leipomaan tollaisia, kun pitää lisätä aina kaikenlaisia jauhoja sekä sitten ne on uunissa vielä sen kaksi tuntia.. noh kuitenkin kyllä se Suomessa tehdyt on parempia!


Jopa me innostuttiin Zoyen kanssa kasvomaalauksesta tai ehkä enemmänkin mä innostuin, kun maalasin Zoyelle hienon sotamaalauksen ja sitten itse karkasin vessaan pakoon, kun mulle yritettiin tehdä. Oli aika ovela olo.

Ja vielä loppuun pieni loppukevennys, jota ainakin itse nauroin kuollakseni:


Illalla on suuntana vielä Sangerin jouluparaati, jossa mun kaverikin on soittamassa meidän koulun bändin kanssa. Katsotaan koska saan tästä asiat tuotua ulos, kun nyt alkaa viikko koulussa maanantaina ja keskiviikosta perjantaihin on finals kokeet ja niihin pitää päntätä ja sitten on vielä pari projektia mitä pitää viimeistellä. Viimeistään lauantaina uskon saavani tekstiä tänne ulos. Se jää nähtäväksi..

MITEN SIELLÄ SUOMESSA, MILLOIN TEILLÄ ALKAA LOMA?

2 kommenttia:

  1. nää sun kaikki ihanat kynsikuvat saa mut surulliseks ku en voi ottaa enää hienoi kynsii koska pian vanhukset kutsuu :(:(:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mäkään niitä enää suomessa voi ottaa.. :D joten olen iloinen, että kärsit XDD

      Poista