sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Jumissa kotona








Me ollaan nyt tosiaan oltu sitten jo perjantaista asti jumissa kotona tuon lumen ja jään kanssa, koska nää ei käytä talvi renkaita enkä edes tiedä, että tunteeko nää käsitystä talvirenkaat. Ja täällä sulaa vähän väliä lumea hiukan pois ja illan myöden tulee taas pakkanen jolloin aamusta melkein iltaan saakka on pakkasta, jolloin ei pääse edes lähtemään minenkkään, eikä kyllä edes päästä autoon käsiksi..  Tänään mulla oli oikeesti kuoleman tylsää ennenkuin skypetin äitin ja isin kanssa hetken aikaa, terkkuja sinne, niin kokeilin tehdä kaikenlaisia lettejä ja päällimäisenä tein mikä on alla olevassa kuvassa. Ei se kyllä onnistunut niin hyvin, kun mummu sen osaa tehdä.


En päässyt edes mun ekoihin tanssiharkkoihin eilen ja on kyllä vaakalaudalla tiistain ratsastuksen suhteen, kun on pakkasta luvattu keskiviikkoon asti. Noh, katotaan miten noi lumet lähtee tosta sulamaan ja koska päästään kouluun asti, vaikka voihan ihme tulla ja lumet sulaa tänään jo ja huomenna päästään kouluun ja sitten tietenkin kauan odotettuun bodypumppiin taas, let see! Mut torstain on tarkotus mennä ottamaan vihdoin uudet kynnet. Nää vanhat alkaa olemaan jo aika huonossa kunnossa ja jopa inasen liian pitkätkin..



2 kommenttia:

  1. Kuullostaa hauskalta, että muutaman lumipisaran vuoksi koulut perutaan. Kumpa täälläkin tehtäisiin niin. Aika hauskoja koristeita siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeastaan lumi vaan se jää minkä takia perutaan kun on vaarallista esim nuorten ajaa kun täällä ei ole talvirenkaita, mutta kyllä tää alkaa käymään jo tylsäksi olla vaan kotona...

      Poista